All posts by admin

Volksdansgroep tuindorp stopt!

Het ledental van Volksdansgroep Tuindorp is zover teruggelopen dat het financieel niet haalbaar meer is onze dansactiviteiten voort te zetten. Door de corona maatregelen hebben wij dit dansseizoen niet meer af kunnen maken. In september tot december dansen wij met een klein select gezelschap nog even door. Helaas niet de afsluiting van ons jubileumjaar die wij als bestuur voor ogen hadden.

Dansavonden afgelast

In verband met de maatregelen om verspreiding van het Corvid-19 virus tegen te gaan, zullen er dit dansseizoen helaas geen lesavonden meer worden gehouden.

JUBILEUm-bal afgelast

Zaterdag 19 september 2020 Jubileumbal

Helaas met pijn in ons hart zijn wij genoodzaakt ons jubileumbal af te blazen.

Er zijn zoveel onzekerheden over de omstandigheden waarin groepsactiviteiten weer kunnen worden opgestart dat wij het niet verantwoord achten een bal te organiseren. Ten eerste is er geen duidelijkheid over de accommodatie en ten tweede kunnen wij niet garanderen dat 1,5 meter afstand houden realiseerbaar is.

*Be strong * Think positive * Stay safe *

MENS EN WIJK INTERVIEW TOEN EN NU

Het blad Mens en  Wijk is een wijkblad voor Tuindorp, Tuindorp-Oost en Voordorp en wordt verspreid in 16.000 huishoudens in het Noordoosten van Utrecht.

In 2014 werd er ter gelegenheid van ons 45 jarig jubileum een interview met foto´s geplaatst.

Nu ons 50 jarig jubileum op handen is in 2020 is er weer een leuk artikel geplaatst in editie 26 2019.

Bekijk hier beide interviews

Mens en Wijk 4 2014

Mens en Wijk 26 10-2019

50 Jaar Volksdansgroep Tuindorp

2020 is een Dubbel Jubileum jaar voor Volksdansgroep Tuindorp.

Niet alleen de Volksdansgroep viert haar 50 jarige jubileum. Ook de dansdocente Liedewijde Mars is met hart en ziel al 45 jaar een bron van inspiratie en leert ons nieuwe dansen aan en haalt oude dansen weer op.

Kom dansen bij Tuindorp!

Dansen op vrolijke muziek onder leiding van een professionele dansdocente. Dat geeft energie en conditie. Danskennis of danservaring is niet nodig, alles wordt stapsgewijs uitgelegd en voorgedaan. Het dansprogramma bevat dansen uit o.a.: Roemenië, Bulgarije, Turkije maar ook Armenië. En ook ontbreekt Nederland niet in dit rijtje. Op deze site staat een filmpje waarmee je een goede indruk krijgt van onze dansavonden. Volgend seizoen bestaat onze groep 50 jaar! Dat vieren we graag met heel veel nieuwe enthousiaste dansers! Zin gekregen? Kom vrijblijvend op woensdagavond kijken en meedoen, je bent van harte welkom.

Volkdansgroep Tuindorp Promotiefilm !

Swinkels Media heeft voor ons een pakkend promotiefilmpje gemaakt die de essentie van het plezier in volksdansen bij Volksdansgroep Tuindorp perfect weet te vangen.

Het maken van de promotiefilm is mogelijk gemaakt door het VSB Fonds en het Carl Nengermanfonds